Добруджански хляб с отличия за европейски мениджмънт и иновации
Добруджански хляб с отличия за европейски мениджмънт и иновации / netinfo

“Добруджански хляб” АД бе отличен със “Златен печат” за европейски мениджмънт и иновативност и с почетна значка Златна книга” за завоюван престиж и обществено признание за принос към развитието на българския мениджмънт и иновациите, съобщиха от компанията. Отличията са били връчени на официална среща по повод националния празник 3 март в столицата от неправителствената организация “Съвет на европейската бизнес общност”, за чийто почетен член е избрана добричката фирма.

Наградите се връчват на обществено признати  представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища, които притежават уникално културно наследство. 

Почетната значка "Златна книга" е изработена от 24 каратово злато в Монетния двор на България. С Печата могат да се подпечатват всички важни документи на "Добруджански хляб" АД в кореспонденцията с институциите в страната и с Европейските страни, уточняват от фирмата.

Бизнес компаниите, носители на отличието „Златен печат" за европейски мениджмънт, които са почетни членове на "Съвета на европейската бизнес общност", се презентират в Българската агенция за инвестиции, в Министерството на икономиката, в българските търговски представителства в европейските столици и в градовете, притежаващи статут на уникално европейско селище.

Номинациите се правят от 180 известни представители на българския културен, научен и бизнес елит, които притежават Златни отличия от "Съвета на европейската бизнес общност" и "Съвета на европейската научна и културна общност" и от  представители  на 156 български градове и села, носители на отличието за Уникално европейско селище заради древна история и култура.