Цонко Кметъла участва в новото парче на Румънеца и Енчев
Цонко Кметъла участва в новото парче на Румънеца и Енчев / Община Каварна - пресцентър

Кметът на Каварна Цонко Цонев участва в новата песен на Румънеца и Енчев „Лято”. Свежият регетон, в който се включва и красивата певица Мария дава заявка за размазващ летен хит. Цонко - ”Кметъла” влиза в ролята на хипнотизиращ мотиватор на младите чрез свежо и позитивно послание в самия край на парчето.

“Включването на Цонко беше очаквано приятна изненада. За нас той е пример за кмет, който мисли повече за града и хората, отколкото за себе си, истински меломан, с който каварненци и всички българи трябва да се гордеят. Кметълът е шоумен и ако не ми вярвате изслушайте парчето до самия край. На всичкото отгоре сме учили и тримата в една гимназия, но в различни години”, споделя Енчев.

“Каварна има втори химн, не само версията на националния химн на Manowar”, коментира и самият Цонев.

Клипът към песента „Лято” е заснет между Каварна и румънския курорт Мамая. Един от малкото девствени плажове в България - Болата до Каварна, както и екзотичният комплекс Калиакрия, са само част от екзотичните локации, които пресъздават усещането за лято. “Снимахме малко в Мамая, но за съжаление се изненадахме от огромното строителство там, надминаващо многократно Слънчев бряг. Фонтаните, между които можеш да се разходиш, както и единствения по  рода си лифт над летен курорт, бяха в ремонт, но един ден ще ги покажем на българската публика”, разказва Румънеца.

Текстът и музиката са дело на Румънеца и Енчев и SMM studio, а видеоклипът на видео екипа на SMM pictures, начело с хитовия фотограф Георги Неделчев и младия режисьор и монтажист Павел Колев.

“Лято” е четвъртият сингъл от поредицата с летни песни на легендарния хип-хоп дует.

Очаква се до броени дни да излезе и англоезичкна версия на проекта.