ПП Средна европейска класа празнува първи рожден ден
ПП Средна европейска класа празнува първи рожден ден / netinfo

С грандиозен концерт ПП "СЕК” ще отпразнува своя първи рожден ден. Той ще се състои на 27 юни от 18.30 ч. в Дома на НХК. Част от празника на партията ще бъде и гала-вечерта на Международния детски фестивал за красота и талант „ Малка Мис СВЯТ 2008 ”.


За учредителите и гостите на тържеството ще звучат изпълненията на „Фамилия Тоника”, Жечка Сланинкова, Милка Андреева, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Поли. За годишнината са поканени да присъстват учредители и членове на структурите на партията в Бургас, София, Радомир, Харманли, Казанлък, Димитровград, Сливо поле, Етрополе, Средец, Созопол, Поморие и всички населени места в страната, където СЕК има свои структури.


Международният детски фестивал за красота и талант „ Малка Мис СВЯТ 2008” ще се състои на 26 и 27 юни в Бургас. В изданието му тази година участие ще вземат 40 деца на възраст от 4 до 15 г., представители на 7 модни агенции от Русия, Украйна, Литва, Турция и България.


Политическа партия „ Средна европейска класа” бе учредена на 29 май 2007 г . в Бургас. Месец по - късно тя получи официалната си регистрация от Софийски градски съд. Едни от основните цели на СЕК са подпомагане на малкия и среден бизнес, развитие на модерна пазарна икономика, подпомагане развитието на интелигенцията, културата и изкуството; осигуряване на сигурност и безопасност на живота в България; утвърждаване на демократични свободи и социална отговорност.