Парти в дрескод за обвъзрани, свободни и желаещи в борбата със СПИН
Парти в дрескод за обвъзрани, свободни и желаещи в борбата със СПИН / netinfo

"Животът е безценен!" е мотото на анти СПИН кампанията, която започва от отдел "Здравеопазване и превенции" в Община Бургас. Партньори в начинанието са Регионалният център по здравеопазване, сдружение "Равновесие", "Доза обич", "Областен ромски съюз", "Каритас София-клон Бургас", Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Червения кръст,Младежки културен център, танцова школа "Крис", хорова школа "Милка Стоева", формация F 4, танцова формация "Петлите", клуб "Подай ръка" при ОУ "Братя Миладинови".
На 14 февруари от 10.30 до 13.30 бургазлии ще могат да се изследват безплатно и анонимно в мобилни лаборатории, разположени на възлови места в града. Екипи от обучители ще раздават информационни материали на гражданите.

Същия ден от 18.00 часа в Младежкия културен център ще се проведе музикално парти с представяне на викторина, занимателни игри с публиката, концерт на младежки танцови формации и младежки рок-банди. Партито ще е с Дрескод - "Зелено" - свободен/а, "Червено" - зает/а, "Жълто" - в неангажираща връзка.