„Кроношпан”  отваря вратите си за бургазлии
„Кроношпан” отваря вратите си за бургазлии / netinfo

И тази година компания „Кроношпан" отправя покана към всички бургазлии да и гостуват за традиционния Ден на отворените врати.
Фирменият празник започва в събота, 1 октомври от 10 часа.
За малките гости ще бъдат разкрити три приложни цевнтъра, където всяко момче и момиче ще може да демонстрира своите умения и таланти.
Както винаги на сцената ще има множество игри и забави, в които ще могат да се включат всички гости.
Изненадата през тази година е приключенското „Кроно пътешествие".
В него ще участват два отбора, които ще преминат през 21 държави. Във всяка една от тези страни „Кроношпан" има свои заводи.
Чрез „Кроно пътешествието" децата ще „посещават" всяка една страна и ще научават интересни факти за нея и ще откриват някои от символите и.
За родителите на малките таланти ще бъде на разположение влак, който ще се движи между отделните производства на фирмата, където посетителите ще могат да разгледат технологичните линии.
В 12 часа ще бъде избран победителят в традиционната годишна томбола. Една детска градина от Бургас ще получи първа награда, която представлява нова детска площадка, подарък от „Кроношпан".
Втората награда е ламиниран паркет, а третата е ПДЧ плоскости, които също ще бъдат дарени на други две детски учебни заведения.
За всички гости домакините са подготвили и празнична почерпка.
В Деня на откритите врати компанията „Кроношпан" е осигурила и безплатен транспорт. Автобусите тръгват от спирката на МБАЛ Бургас /Окръжна болница / в 10 часа, 11 часа, 12 часа и в 13 часа и преминават по маршрута „МБАЛ Бургас - к-с „Зорница", РУМ „Младост" в к-с „Изгрев", автосервиз в к-с „Изгрев", супермаркет „Анет" в к-с „Славейков"- Кроношпан"
По обратния маршрут автобусите ще се движат от 10.30, 11.30, 12.30 и 13.30 часа.