/ Мелкон Задикян
Жеко Жеков и Боил Каранейчев
101012
Жеко Жеков и Боил Каранейчев
  • Жеко Жеков и Боил Каранейчев
Представянето на мюзикъла „Коса“ на 9 април в Бургас ще бъде паметно събитие за меломаните. В момента приключва подготовката на спектакъла, дело на театрален клуб „Бродуей“ към Американския университет в Благоевград. Началният час е 19.30, а мястото - Културен дом на нефтохимика. Билети вече се продават на касата на дома и в интернет.

Тони Димитрова представя в Бургас „Моите неизпратени писма“

Ключовият момент е, че групата, която ще изпълнява на живо музиката по време на представлението е от Бургас – младите прог метъл надежди “Saltfield”. Очакват ви близо два часа свирене на оригиналните песни от саундтрака, отдавна станали любими на поколения зрители, влюбени в историята на Буковски, Бъргър и хипитата, в идеята за свобода.

„Парчетата са сложни и се потрудихме доста да ги направим, стравихме се с купищата партитури. Получи се отлично. Предстоят съвместните репетиции с актьорския състав и напасването на музиката с живата игра. Елате, ще бъде страхотно преживяване!“, споделиха Жеко Жеков и Боил Каранейчев от “Saltfield”. Те бяха гости в програмата на Дарик Югоизток.

Чуйте разговора с тях в звуковия файл