Давид Гета идва в Несебър при свръх мерки за сигурност
Давид Гета идва в Несебър при свръх мерки за сигурност / netinfo

При свърх мерки за сигуронст ще пристигне в Несебър своетвонизвестният дижей Давид Гета и Тиесто.
За двата дни - 27 и 28 юли се очаква на стадиона в Несебър да пристигнат общо около 40 хиляди души.

„Ще има достатъчно добра охрана, както от районното полицейско управление в Несебър, така и от фирмата, организатор. Мерките за сигуронст ще бъдат подсилени и с екипи от столицата и вътрешността на страната", каза за Дарик изпълнителният директор на Слънчев бряг АД - Златко Димитров.

Той уточни, че за събитието са предприети всички необходими действия, така че да се гарантира сигурността на хилядите гости. „Фестивалът няма да бъде отложен, заради атентата, както се носеха слухове", каза още Димитров.

Предвид факта, че Давид Гета няма друга изява на Балканите, освен българските му фенове у нас ще пристигнат много туристи от съседни държави, което ще напълни хотелите в община Несебър преди традиционно силния август месец.

Сцената, на която ще свирят двете световни звезди и звукът ще бъдат насочени към индустриалната зона на Несебър, за да не пречат на почиващите в курорта. На живеещите в близост до стадиона, както и на хотелите около него, ще бъдат предоставени покани за фестивала.
Стадионът в Несебър ще бъде покрит със специална настилка от Белгия, която ще запази тревното покритие на спортното съоръжение.