Преглед на заглавията от Струма
Преглед на заглавията от Струма / netinfo
„Юбилей на генерал от Пиринско изуми с пищност 200 VIP гости в НДК”, четем на първа страница в “Струма”. Над 200 видни политици, полицаи, служители на МВР и приятели от Пиринско и страната събра в ресторант “Континентал Плаза” в НДК - София бившият директор на РДВР - Благоевград, сега шеф на сигурността в “Булгартабак холдинг”, генерал Богомил Янев. Поводът за тържеството бе неговият 60-годишен юбилей. Генералът е роден на 8 август, но поради летните отпуски отложи честването.

Във вторник ресторант “Континентал Плаза” в НДК бе най-оживеното място в столицата. Два микробуса с приятели на Янев от Пиринско пристигнали почти първи на мястото на събитието.

Студентка първокурсничка падна от тераса в разгара на купон” - 20-годишната студентка в ЮЗУ - Благоевград Лидия Малинова от София е приета по спешност в реанимация, след като паднала от терасата на втория етаж на кооперация в центъра на Благоевград. Инцидентът със студентката I курс, специалност “Промишлени изкуства и мода”, станал около полунощ по време на студентски купон на ул. “Иван Рилски” -19, ет.2. Студентите празнували успешния старт на учебната година. В разгара на купона след полунощ Лидия седнала на парапета на терасата, загубила равновесие и полетяла от 5 м височина.

“ Съветниците в Петрич се разделиха с богата почерпка, платена от джоба на данъкоплатците”, четем още на първа страница на Струма. С пищна почерпка на трапеза, отрупана с различни ястия и маркови питиета, за сметка на данъкоплатеца съветниците в Петрич приключиха мандата си. При пълна секретност председателят на Общинския съвет Христо Богданцалиев покани местните парламентаристи в ресторант “Рубин”

Букмейкърът в пункт на “Еврофутбол” в Благоевград Ангелина Ташева: 2 г. работих за Стоян Иванов по 7 дни в седмицата, без годишен отпуск, за 200 лв. заплата”, пише още Струма.

“6-има охранители водят Боци в съда, адвокатът му изненадващо призна: Лежал е 3.3 г. в италиански затвор за измама” е друго заглавие от началните страници.

„10 000 лв. за клевета поискаха от Вл. Янчовски- Джиджи 2-ма пътни полицаи” - Искове за по 5000 лв. за клевета подадоха срещу Владимир Янчовски-Джиджи двамата пътни полицаи от Благоевград Методи Колибарски и Георги Шилов.