Кандидати от КБ в село Първомай: Може да разчитате на нас
Кандидати от КБ в село Първомай: Може да разчитате на нас / netinfo

Кандидатите за народни представители от Коалиция за България от първи МИР – Благоевград Димитър Капитанов от Петрич, Спас Панчев –председател на ЗНС „Александър Стамболийски” и Андон Ризов от Сандански се срещнаха с жителите на село Първомай, община Петрич.

По време на срещата кандидат-депутатите призоваха жителите на Първомай да гласуват с номер 5 на парламентарните избори на 12 май. "Основната ни цел е да не допуснем повече ГЕРБ да съсипва нашата държава, а заедно на тези избори да си върнем държавата на хората, като гласуваме за изпълнението на  програмата на Коалиция за България", призова кандидатът за народен представител от Петрич и четвърти в листата  Димитър Капитанов. Той акцентира върху приоритетите н а КБ, а именно откриването на нови работни места, увеличаване на минималната работна заплата, увеличаване на пенсиите и други мерки за връщане на България към развитие.

Коалиционният партньора на БСП в Коалиция за България и председател на ЗНС „Александър Стамболийски” Спас Панчев пък изказа своето недоволство от факта, че такива населени места като Първомай са пренебрегвани от досегашното правителство.

"Досега ГЕРБ и земеделското министерство не са  направили нищо за този район, на който му трябва малко, за да се развият, а хората там се изхранват основно със земеделие", подчерта Спас Панчев. Според него при положение, че Първомай се намира на две граници  всяко  правителство би следвало да попречи да се внасят зеленчуци от други страни при положение, че в този район хората могат да произвеждат и да се пласира българска продукция.

Спас Панчев заяви , че е сигурен  че КБ ще има 5-ма депутати и община Петрич и хората в селата ще могат да разчитат на Димитър Капитанов  за съдействие и решаване на техните местни проблеми.

"Нашата област е една от малкото, в които водачът на листата е от областта и това е от изключителна важност, тъй като той е съпричастен с проблемите на хората тук", подчерта Панчев.

Кандидатите от Коалиция за България  призоваха на 12 май всички да изберем 5 за по – добро и по-спокойно бъдеще.