GLOBUL пусна фиксираната телефония в още 5 града
GLOBUL пусна фиксираната телефония в още 5 града / netinfo

GLOBUL Office Zone, услугата, която обединява мобилна и фиксирана комуникация в един телефонен апарат, вече се предлага на корпоративните клиенти на оператора в Плевен, Русе, Благоевград, Стара Загора и Хасково, съобщиха от компанията.

Досега услугата имаше покритие само в София, Варна, Пловдив и Бургас. С Office Zone потребителите спестяват разходите за закупуване и инсталиране на фиксирана телефонна централа, както и съответните инсталационни такси за откриване на фиксиран телефонен пост, обясняват от мобилния оператор.

За да активират GLOBUL Office Zone, потребителите трябва да позвънят на телефон (02) 415-0000, за да заявят своето желание и да си уговорят среща с представител на GLOBUL.

Два работни дни след подписването на търговския договор, услугата вече е на разположение на абонатите. Разговори до фиксирани мрежи в рамките на населеното място ще струват 1,8 стотинки на минута, а междуградските разговори – 7 стотинки на минута. Разговорите с номера от мрежата на GLOBUL се таксуват 48 стотинки на минута, а до останалите мобилни мрежи 54 стотинки на минута., като цените са с включен ДДС, уточняват от телекома.