Чуйте Viber на IAB MIXX AWARDS Bulgaria 2015
Чуйте Viber на IAB MIXX AWARDS Bulgaria 2015 / netinfo

Атанас Райков General Manager на Viber за CEE със специално участие в първото издание на международните награди за интерактивен маркетинг на 12-ти ноември.

Нови възможности за взаимодействие с дигиталните публики в 21 век е презентацията, която новият генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа ще изнесе пред участниците и зрителите на IAB MIXX AWARDS, които се провеждат за първи път у нас на 12-и ноември.

Атанас Райков, който 10 години се занимава с технологии, телекомуникации и изграждане на предложения, които могат да се използват за телефоните на клиентите, ще даде тон в конферентната част на събитието. Програмата включва още седем презентации, на журито от седемте категории, със селекция от най-добри кампании и реклами в интернет, от цял свят, които най-добре покриват критериите за оценка в IAB MIXX AWARDS и завършва с тържествена част по обявяване на номинирани и победител във всяка една категория.

Международните награди IAB MIXX Awards - за първи път в България

Оценяването в категориите при наградите: "Direct Response and Lead Generation", "Branded Content", "Cross Media Integration","Interactive Video Campaign", "Mobile", "Social", "Brave (Any execution so experimental and innovative that it defies categorization)" - ще бъде по четири основни критерия от жури в състав: Емил Олованов - регионален мениджър, Crimtan за Балканите; Александър Варов - портфолио мениджър - Нетинфо; Илия Яков - творчески директор на Ogilvy Sofia; Мария Тодорова - съосновател и управляващ директор на дигитална агенция NEXT-DC; Венцислав Костов - изп. директор на онлайн рекламната мрежа Httpool; Георги Малчев - мениджър „Дигитален маркетинг" в Mtel; Жюстин Томс - мениджър „Бизнес развитие", ABC Design & Communication Group.

Всички победители от българското издание получават безплатно участие в европейското- и в световното издание на конкурса - The IAB MIXX Awards New York и Europe.

Наградите показват постиженията в дигиталния свят, а носителите им вдъхновяват интернет общността и разкриват тенденциите в бранша.

Таунсенд Фийхан, главен изпълнителен директор на IAB Europe, коментира, че очаква с нетърпение да види българските победители на MIXX Awards Europe - Interact Congres, защото е сигурна, че онлайн пазарът в България може да покаже много и да допринесе за разнообразието на международните награди.

Организаторите пускат в продажба от днес 200 билета за събитието, които може да закупите на сайта на събитието: http://mixx.bg/.

Желаещите да участват в конкурсната част могат да видят условията за участие и изпратят своята заявка на http://www.mixx.bg/register.

"Изключително сме горди, че ще проведем първите Mixx Awards награди в България! Сигурен съм, че събитието ще се превърне в бенчмарк за онлайн индустрията и че ще има голямо разнообразие от кампании", посочва Христо Христов, председател на IAB България - организатори на събитието.

Чуйте Viber на IAB MIXX AWARDS Bulgaria 2015
netinfo