/ Guliver/Getty Images
Бил Козби, обвинен в притежание на наркотици и насилие преди 14 години, призна, че има проблем с гнева и не може да се пребори с това.
 
Живеещият в изолация 80-годишен артист може да прекара остатъка от живота си зад решетките, ако бъде осъден за наркотици и насилие над 45-годишната Андреа Констанд, докато е била служителка в университет "Темпъл" през 2004 г.

Съдят Бил Козби за сексуално посегателство
 

Guliver/Getty Images


Първото изслушване на Козби в Нористън, предградие на Филаделфия, завърши през юни, когато делото бе спряно след шест дни свидетелски показания и 52 часа дебати.

Случаят се отрази негативно на актьора, който някога беше обожаван от милиони хора като "Американски татко" за ролята си на любящ баща и акушер Клиф Хъкстабъл в хитовата от 1984-92 телевизионна поредица "The Cosby Show".

Джанис Дикинсън свидетелства, че е била дрогирана и изнасилена от Бил Козби

Козби, който сега живее в Торонто, свидетелства на петия ден от процеса в Нористън, Пенсилвания.
 

Guliver/Getty Images


Андреа Констанд е разказала пред прокуратурата за въпросната нощ, когато е отишла в къщата на Козби, за да обсъдят предстоящата й оставка. Според нея актьорът й предложил три сини хапчета, наричайки ги "приятели", убеждавайки я, че те са средство за лечение.

Бил Козби призна, че е упоил млада жена, за да получи секс

Освен нея още пет жени са свидетелствали за вземане на наркотици под натиск от Козби и последвало сексуално посегателство.
 

Guliver/Getty Images


Адвокатът на екс-звездата обвини Констанд в лъжесвидетелстване с цел финансова изгода. Според Козби хапчетата са били "антистрес" и отношенията му с канадката са били приятелски. За период от 40 години общо 60 жени публично обвиниха Козби като насилник.
БГНЕС