/ Gulliver/Getty Images
След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на внуците на кралица Елизабет Втора - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, за първи път се появиха на обществена проява и демонстрираха единен фронт, пише в. "Дейли мейл".

Двете дами, които са на 37 години, присъстваха на финала за жени на тенистурнира Уимбълдън, на който победи румънката Симона Халеп.

Gulliver/Getty Images

Кейт и Меган бяха най-елегантните зрителки на женския тенисфинал. Кейт беше заложила на зелен тоалет, а Меган на бяла риза и бяла пола със син мотив. Двете изглеждаха приятелски настроени една към друга, говореха си, усмихваха се една на друга и дори се докосваха.

Gulliver/Getty Images

Според експерти, разчитащи езика на тялото, двете кралски снахи не само са демонстрирали единен фронт срещу слуховете, че са скарани, но са показали, че между тях действително приятелството нараства.

Анализатори смятат, че Кейт, която най-напред влезе в британското кралско семейство, е получила съвети от 93-годишната кралица Елизабет Втора как да се държи, за да сложи край на грозните слухове.

Gulliver/Getty Images

Финалът на Уимбълдън беше освен това повод за Кейт и за нейната сестра Пипа Мидълтън да се появят заедно за първи път на обществено място от 7 години, допълва изданието.
БТА