Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за да помогне на "ранен" войник.
 

Кейт униформа
Getty Images


Принц Уилям и Кейт се срещнаха с доброволци, помогнали на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия


Кейт Мидълтън смени ефирните рокли с военна униформа и се включи в учение в равнината Солсбъри. Симулацията включваше оказване на първа помощ на войник с огнестрелна рана в долната част на левия крак, който се наложи да бъде евакуиран от мястото на инцидента.
 

Кейт униформа
Getty Images


Хероцигнята на Кеймбридж, която е полковник от ирландската гвардия, посети войските за първи път от получаването на почетното назначение миналата година.  Тя пое поста кралски полковник от съпруга си Уилям, принц на Уелс.
 

Кейт униформа
Getty Images


Въпреки мразовитите условия херцогинята се присъедини към войските, които се грижиха за "ранения войник". Кейт асистира на младши ефрейтор Джоди Нюел при оказването на първа помощ, като приложи турникет върху долната част на левия му крак, за да спре кървенето.

Кейт Мидълтън развесели деца с маска на заек
 

Кейт униформа
Getty Images


Съпругата на престолонаследника обиколи тренировъчната зона Солсбъри Плейн, като бе разведена от генерал-майор Кристофър Гика, командир на армията в Лондон и подполковник Джеймс Олдридж, командир на 1-ви батальон на ирландската гвардия.
 

Кейт униформа
Getty Images

Херцогинята разгледа и различните видове оръжия, използвани от ирландската гвардия. Подполковник Олдридж каза, че неговият батальон с удоволствие приветства Кейт в Солсбъри Плейн за първото й посещение като кралски полковник.