Джейсън Судейкис бил утешаван от Джени Анистън след като бе зарязан от Оливия Уайлд
Джейсън Судейкис бил утешаван от Джени Анистън след като бе зарязан от Оливия Уайлд / Gulliver/Getty Images
Може би последната промяна във външния й вид (на почти платинена блондинка) се дължи и на започването на нов етап или нова връзка в живота на Дженифър Анистън. Според сп. InTouch 52-годишната актриса е много щастлива, че отново е намерила любовта.

"Той е разумен, красив, успява да я разсмее и да я накара да се чувства сигурна в себе си. Тя много му се доверява", обяснява публикацията за този мистериозен мъж, който сега заема сърцето на актрисата.



Това не е бившият й съпруг Брад Пит, нито някой от партньорите й в сериала „Приятели“. А актьор, наскоро изоставен от приятелката си, на когото Джен помогнала в този труден период. Както уверяват в Интернет, гореспоменатият е 45-годишният актьор Джейсън Судейкис, който наскоро изживя тежка раздяла с Оливия Уайлд, която вече е напуснала дома им, за да се премести в къщата на новото си гадже Хари Стайлс.

Анистън и Судейкис са работили заедно неведнъж, а някои северноамерикански медии припомнят, че между тях винаги е имало специална връзка и извън екрана, нещо, което се потвърждава от факта, че актрисата всекидневно е утешавала приятеля си, "опустошен" след раздялата с Оливия Уайлд.

Дженифър Анистън била възхитена от искреността на новия си партньор, който „никога не й е бил фен, нито на „Приятели“. „Това й се струва много стимулиращо и едно от най-хубавите неща, които можеха да й се случат“, добавя списанието.

Всъщност, ако има нещо, което ги обединява, това е страстта, която и двамата изпитват към независими филми, готвене и кучетата.

Превод и редакция: DarikNews