Звезда: Рейнджърс са късметлии, можем да продължим
Звезда: Рейнджърс са късметлии, можем да продължим / netinfo
Новоназначеният наставникът на Цървена звезда Милорад Косанович заяви след поражението с 0:1 от Рейнджърс в Глазгоу, че неговият тим не е заслужавал да загуби и че шотландците са имали невероятен късмет.

Резултатът бе равен до 90-тата минута, когато любимецът на феновете на Айброкс Начо Ново вкара единственото попадение в срещата. Треньорът на звездашите вярва, че те могат да продължат сред реванша на Мала Маракана.

Рейнджърс имаше късмет, а ние не заслужавахме да загубим по този начин” – каза Косанович - „Аз обаче вярвам, че шансовете за успех в този сблъсък все още са 50 на 50 и ние ще се приготвим да играем по-решително във втория мач.”

„Както и да е, трябва да вярваме повече в нашите сили, ако бяхме го направили тук, Цървена звезда можеше да бие.”

„Мога само да поздравя за усилията, които положиха. Това беше много интересен и оспорван мач и положихме максимални усилия.”

„Ние все още можем да направим нещо в Белград, макар че сега ще трябва да отбележим повече от един гол. Можем да направим това, въпреки че в следващия мач трябва да сме концентрирани през целите 90 минути”, каза още Косанович след първия си мач начело на Цървена звезда след 10-годишно прекъсване.