Томов: Нямаме никакви задължения към НОИ
Томов: Нямаме никакви задължения към НОИ / netinfo

Само няколко минути след като собственикът на Левски Тодор Батков призова Националния осигурителен институт да покаже задълженията на ЦСКА и Левски в последните няколко години, президентът на „червените” Александър Томов заяви в ефира на Дарик, че ЦСКА няма никакви задължения към НОИ.

 

„Не успях да чуя Тодор Батков, но на ниво президенти не ми се води война. Ние задължения към НОИ нямаме. Имаме задължения по изплащане на заплатите. Към националния осигурителен институт всичко е изплатено. Мога да кажа, че финансовата година в ЦСКА е успешна”, коментира Александър Томов.

 

„Батков нека да говори. Това си е негова работа. Никога не сме поставяли на въпрос, когато стана ясно, че в Левски все още не са изплатени премиите на футболистите за участието им в Шампионската лига, както и за неизплатените заплати на Станимир Стоилов. Нека Батков си гледа Левски. Ние в ЦСКА ще си решим проблемите успешно”, продължи Томов.

 

„Плащанията към държавата са както трябва. За нас в ЦСКА отговорността към държавата е много важна. Това не са въпроси на Батков, а лично наши и на държавата.”

 

Томов коментира и намеренията на боса на сините да сезира Европейската комисия: „Да сезира който си иска. Това което има между нас и държавата що се отнася до данъци ще бъде изчистено. Към НОИ нямаме никакви задължения. Всичко, което трябва да се направи, за да получи ЦСКА лиценз ще бъде направено”, каза още президентът на ЦСКА.