Том Круз бие тревога заради Виктория Бекъм
Том Круз бие тревога заради Виктория Бекъм / netinfo
Мегазвездата на Холивуд Том Круз е изключително притеснен за здравословното състояние на съпругата си. Причината за това се оказва влиянието на Виктория Бекъм върху не по-малко атрактивната Кейти Холмс.

Според Daily Mail, след пристигането на семейство Бекъм в Лос Анжелис певицата е спечелила доверието на Холмс и двете станали най-добри приятелки. Още с издването им в САЩ, Круз и Холмс организирали в тяхна чест пищен прием от типа „червен килим”, на който били поканени всички местни знаменитости. След това звездното семейство – актьори, продължи да помага на своите приятели да се адаптират по-лесно към живота в Бевърли Хилс.

Оказа се обаче, че напоследък Том Круз се притеснява от влиянието на Пош Спайс върху половинката му. Двете вече имат почти еднакви прически, а освен това, Кейти се е вманиачила в отслабването. В светските среди Виктория Бекъм пък се слави като една от най-кльощавите дами, което според повечето хора граничи с грозното.

Холивудската звезда се притеснява от желанието на съпругата си да отслабне, по подобие на приятелката си. Според таблоида, Том Круз вече дори търси начини да дистанцира половинката си от Виктория.

„Кейти вижда във Виктория чудесен пример за подражание. Тя копира нейния облик и даже си направи същата прическа”, сподели източник близък до обкръжението на квартета.

Самият Том сега ще трябва да се справя с проблемите, с които доскоро безуспешно се бореше Дейвид Бекъм. Очевидно Кейти е започнала да слабее изключително много, след като е минала на строга диета, която не й позволява да поглъща повече от 900 калории на ден.