Тодоров: Отказвам се от отговорността да нося лентата
Тодоров: Отказвам се от отговорността да нося лентата / netinfo

Футболистът на ЦСКА Йордан Тодоров коментира днес ситуацията около бъдещето си и пропадналия трансфер в Бейтар Йерусалим.

Защитникът на „армейците” се присъедини към лагера на ЦСКА вчера и дори взе участие в първата контрола на „червените” на холандска земя. Българският шампион отстъпиха с минималното 0:1 на местния Вилем II.

През второто полувреме на срещата Тодоров на два пъти отказа да сложи капитанската лента на ръката си, като обясни, че има лични мотиви за това си решение.

„За момента съм в ЦСКА, тъй като двете страни не успяха да се разберат около трансфера ми. Имам уверението, че до пет дни всичко ще стане ясно – дали оставам или заминавам”, коментира Тодоров.

‘Имах разговор с Емил Костадинов, който ми каза, че трябва да пътувам и да се готвя с отбора, защото имам договор. Ако всичко с Бейтар Йерусалим пропадне пред мен има само един вариант и той се нарича ЦСКА. Поне на този етап нито аз нито, нито моят мениджър знаем за интерес от друг клуб. Те единствени са осъществили контакт, но засега нещата не се развиват добре за мен”, продължи защитникът.

„Във вчерашната контрола се представихме добре, но според мен трябва да се вземат още футболисти, ако искаме да вървим нагоре. На моменти стояхме много добре на терена, имахме и добри положения за гол. Да не забравяме, че това е само една контрола.”

„Тези, които оставаме в отбора ще направим всичко възможно, за да вдъхнем увереност на по-младите, за да могат да помогнат на ЦСКА. Всичко обаче зависи и от тях.Само аз знам какъв бе мотивът ми вчера, когато на два пъти не пожелах да сложа капитанската лента. Имаме си капитан в лицето на Тошко Янчев. Аз се отказвам от тази отговорност. Не бягам от нея, знаете, че не съм човек, но си имам лични мотиви, които искам да си останат само за мен”, завърши Тодоров.