Стоилов: Подписваме до дни и с Зе Суарес
Стоилов: Подписваме до дни и с Зе Суарес / netinfo
„До дни ще подпишем и с третия желан от нас бразилец,” заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов. „Има да се уточняват някои неща около преминаването на Зе Суарес, но до десетина дни ще парафираме и с него предврителен договор.”

Преминалият през Палмейрас и в момента звезда на втородивизионния бразилски тим Ремо Зе Суарес може да играе на няколко поста. 24-годишният футболист се представя най-добре по десния фланг на атаката.

Треньорът разкри, че е разговарял с Жеан Карлуш, след като кариоката вече е сигурен за идването си в София. С втория подписал бразилец Жоазиньо засега Стоилов не е разговарял. Той очаква новите попълнения да дойдат декември месец и да се запознаят с новата обстановка.

Днес преди обяд с Левски тренираха и трима национали – Петков, Йовов и Вагнер, след като Димитър Пенев даде почивка на „трикольорите”. Томашич и Телкийски пропуснаха заниманието, тъй като то бе по желание за избраниците на Пенев.

С тима се подготвяха и преотстъпените Борко Стойчев и Тодор Стоев, които по всяка вероятност ще играят в контролата в събота срещу Локомотив в Пловдив.

Македонският национал Дарко Тасевски до петък ще тренира с отбора, след което се прибира в родината си за лагера на националния тим.