Стоев: Имаме 11 тактики за 11-те мача
Стоев: Имаме 11 тактики за 11-те мача / netinfo
Старши треньорите на шестте отбора, които ще започнат участието си на Световната купа в Япония с двубои в Матсумото – България, Испания, Бразилия, Египет, Пуерто Рико и САЩ.

Българският наставник Мартин Стоев заяви, че вече е подготвил 11 различни тактически схеми за 11-те двубоя на нашите на турнира, първият от които е срещу Испания утре от 8,05 часа българско време.

„През последните 20 години не сме участвали на Световната купа, за нас тази надпревара е много важна, защото това е първата квалификация за олимпиадата”, каза Стоев.

„На Световното първенство през миналата година имахме силен отбор и показахме какво можем, и имахме успех. Тук няма лесни мачове, защото отборите тук са много силни и фактът, че всеки тим ще изиграе 11 мача в 14 дни означава, че ще бъде много трудно.”

„Целият волейболен свят знае, коя е силата на българския отбор - сервисът, освен това тактиката ще бъде различна. Ще изиграем 11 мача, така че ще имаме 11 подготвени тактики. За тактиката срещу Испания, ще ви кажа след мача”, каза още Стоев на пресконференцията в Матсумото.