Раниери: Доволен съм това, което видях
Раниери: Доволен съм това, което видях / netinfo
Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери остана много доволен от представянето на неговите играчи на снощния турнир ТИМ, като сподели: „Хареса ми това, което видях.”

„Старта госпожа” завърши на 2-ро място след една победа над Интер с 1:0 и загуба от Милан след дузпи (при 2:2 в редовното време).

„Допадна ми всичко, на което станах свидетел снощни, макар и да знам, че не успяхме да покажем най-доброто, на което сме способни”, заяви бившият треньор на Парма.

„Исках да дам на всички ми играчи възможност да запишат игрови минути по време на турнира. Все още има накъде да се развиваме”, добави той.

„Доволен съм от нивото на физическата форма, в която се намират игралите с националните си отбори футболисти, както и от представянето на младите състезатели”, продължи Раниери.

„Развиваме се и е много важно, че навлизаме във форма с всеки изминал мач, нещата се случват малко по-бързо отколкото миналата година. Работим много здраво, за да сме в най-оптимално състояние за срещите от предварителния кръг на Шампионската лига. Все пак сме наясно, че няма да покажем най-доброто, на което сме способни дотогава”, завърши наставникът на Ювентус.