Пияница и легенда наркоман са хитовете в Бразилия
Пияница и легенда наркоман са хитовете в Бразилия / netinfo
Адриано ще направи опит да спаси кариерата си, а Ромарио ще направи първи стъпки в треньорската професия през новия сезон на футболното първенство на Бразилия.

Адриано е под наем за шест месеца от Интер в шампиона на Бразилия - Сао Пауло, където се възстановява от силна депресия след загубата на баща си и от проблеми с нощния живот и алкохола.

Въпреки, че нападателят бе сниман с бира в ръка и се измъкна безнаказано от среднощен автомобилен инцидент, той показва отлична форма в тренировките, твърди треньорът на Сао Пауло Муриси Рамальо.

Палмейрас назначи за четвърти път на треньорския си пост Вандерлей Люксембурго, а новият треньор на Коринтианс - Мано Менезес се нагърби с трудната задача да върне отбора в елита на бразилския футбол, след отпадането през изминалия сезон. И двата отбора са съперници на Сао пауло в турнира на Паулиста.

41-годишният Ромарио пък води тренировките на Васко Да Гама, който започва сезона в неделя срещу Мадурейра на турнира Кариока в щата Рио Де Жанейро.

Все още обаче не е ясно как Ромарио ще работи в клуба докато изпълни присъдата си от 120 дена извън футбола, след като даде позитивна допинг проба. Бившият нападател се оправда с шампоан за коса, но все пак получи забраната.

Ромарио може да вземе участие и като играч в турнира Кариока, ако по-късно този месец бъде оправдан от бразилския съд.