Македонски таран дебютира за Локо Пд, Халими тръгна с отбора
Македонски таран дебютира за Локо Пд, Халими тръгна с отбора / netinfo
Македонецът Зоран Балдовалиев ще дебютира за Локомотив Пд при утрешното гостуване на Рилски спортист. На него треньорския щаб възлага големи надежди и Иван Маринов ще му гласува нужното доверие. Изненадващо в разширения състав попадна сърбинът Драголюб Костич въпреки, че се забави и пропусна голяма част от тренировките тази седмица. Очаква се обаче Костич да остане резерва. В клубният автобус се качи Илами Халими, въпреки че не е 100% възстановен. В последния момент Маринов ще вземе решение дали може да разчита на футболиста. От групата отпадна нападателят Димитър Илиев.

Около 500 запалянковци на „черно-белите” ще заминат за Самоков. Генералният секретар на тима Атанас Узунов призова феновете да пътуват с организирания транспорт, в който има полицейски ескорт, за да не се получават ексцесии.

Очаква се следващата седмица собственикът на Локомотив Александър Тасев и Христо Бонев да разяснят окончателно ситуацията в клуба свързана със слуховете за преместване в Сливен.

ГРУПАТА НА ЛОКОМОТИВ: Стоян Колев, Васил Камбуров, Йордан Милиев, Мартин Сечков, Цветомир Радев, Данаил Бачков, Ангел Йошев, Драголюб Костич, Красимир Димитров, Христо Златински, Радослав Анев, Даксон Да Силва, Зоран Златковски, Зоран Балдовалиев, Явор Въндев, Владислав Златинов, Румен Горанов, Дани Кики, Илами Халими