Костадин Ангелов: Ще има промени и в играта и в състава
Костадин Ангелов: Ще има промени и в играта и в състава / netinfo
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Костадин Ангелов заяви, че отборът ще изглежда по различен начин в утрешния мач срещу Черно море.

„Това на практика е моят дебют начело на Ботев, защото досега бях само съветник на Стефано Кусин. Ще има промени в състава, който ще започне двубоя, в сравнение с този от първите мачове, както и в схемата на игра. Гледал съм отбора на Черно море и мисля, че можем да ги победим. Ситуацията е такава, че ни трябва задължителна победа и ние ще я гоним докрай. Футболистите играят за Ботев и това ги задължава да дават всичко от себе си. Това ще бъде мач на мъжеството”, каза Ангелов.

Той призна, че феновете имат право да са недоволни и да нямат доверие на отбора си.

„Доверието се гради с добра игра и победи, а при нас те липсват. Феновете са основната причина да дойда в Ботев. В Севлиево отборът ни нямаше нито един такъв. В досегашната ми работа винаги ми е липсвала публиката”, коментира наставникът на „канарчетата”.

По настояване на Костадин Ангелов в групата на Ботев за мача с Черно море се завръща Краси Кръстев, който заедно с Борислав Караматев беше изваден от първия отбор заради отказа си да преподпише договора си с клуба.