Киш: Много малка е вероятността да се върна в Чарлтън
Киш: Много малка е вероятността да се върна в Чарлтън / netinfo
Българският национал Радостин Кишишев разкри за Гонг, че вероятността да се върне в Чарлтън е много малка, но не е на 100 процента сигурно. По-рано стана ясно, че договорът му под наем в Лийдс е удължен до края на сезона.

”Има решение, според което да остана в Лийдс. Двата клуба са се разбрали. Чарлтън въпреки всичко имат възможност да ме върнат отново до края на сезона, но това е много малко вероятно”, каза полузащитникът за „Гол линия”.

„За сега нищо не мога да кажа. Не знам дали ще остана и следващия сезон в Чарлтън. Това е първият отбор, който ме иска. Запитвания към мен има, но никой до сега не е предложил нищо конкретно”, допълни Кишишев.

„Отлепихме от последното място с Лийдс. Няма какво да говоря за тима. Публиката, стадионът, феновете са най-добрите. Клубът е голям. Един отбор е в града и тук са много запалени по футбола”, каза още футболистът.

Относно нулевото равенство срещу Албания националът каза: „Много неприятен резултат се получи срещу Албания. Надявам се, че няма да допускаме повече такива грешки.”

Още спортни новини в Gong.bg