Йеленкович: Фаворити сме за Купата
Йеленкович: Фаворити сме за Купата / netinfo

Капитанът на Литекс Небойша Йеленкович остана доволен от жребия, който противопостави неговия тим на Ботев. Мачът е на 16 април на градския стадион в Ловеч.

"Жребият е добър. Ние-сме най-силният отбор в турнира и затова не се притеснявахме кой ще ни се падне. По-добре е обаче да домакинстваш, отколкото да гостуваш. Литекс в момента е набрал скорост. Играем добре и сме фаворити за Купата на България. Ще направим всичко възможно да я спечелим", сподели сърбинът с български паспорт пред официалният сайт на „оранжевите”.

Той е бил наритан здраво по време на дербито с Локомотив София в Надежда вчера спечелено с 2:1 от ловчанлии. "Мачът бе здрав, на моменти груб. Домакините стъпваха много здраво. Не казвам, че някои нарочно ме е ритал, но имаше доста балтии", каза лидерът на Литекс. Според него "оранжевите" спокойно могат да завършат на трето място в класирането. "Рано е още да се правят сметки, но виждате, че вече играем добре, както като домакин, така и като гост. Надявам се да спечелим следващите мачове в "А" група. Програмата ни не е трудна. Няма да подценим никого. Във всеки мач ще търсим трите точки", завърши Йеленкович.