Иван Караджов: Не сме по-лоши от другите отбори на Евро 2008
Иван Караджов: Не сме по-лоши от другите отбори на Евро 2008 / Gong.bg
Титулярният вратар на българския юношески национален тим Иван Караджов сподели в интервю за Гонг очакванията си от шампионата стартиращ днес.

„Трябва всеки от нас да покаже това, което може. Не трябва да мислим за мениджъри и други странични неща. Надявам се да играем добре пък вече, каквото стане. Аз не мисля, че футболистите от другите отбори ни превъзхождат с нещо”, заяви талантливият страж.

„Аз съм много спокоен, дори виждате, че постоянно се майтапим с момчетата. Даваме си интервюта един на друг. Обещавам, че ще пусна на Мишо Александров записа, който му направих преди мача. Обстановката при нас е много добра”, продължи вратарят на юношеския ни отбор.

„Много не съм ги наблюдавал нашите съперници. Да, наистина Испания е много силен тим, все пак е европейски шампион”, добави Иван Караджов, който беше сред най-добрите в тима на Мадански по време на квалификациите.

„Следя и това, което се случва в клубния ми отбор ЦСКА. Надявам се да не е като преди, а господин Димитър Пенев да залага повече на юношите от клуба. Действително Беконо и другите вратари имат повече опит от мен, защото не съм пазил в А група. Всичко мисля, че ще зависи в голяма степен и от мен”, завърши вратарят на България.