Данчев: Следващата седмица ще е от голямо значение за бъдещето на Бербо
Данчев: Следващата седмица ще е от голямо значение за бъдещето на Бербо / netinfo

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев заяви на Летище София, че очаква през следващата седмица ще има голямо значение за бъдещето на капитана на българския национален отбор.

Агентът не пожела да даде повече подробности около развитието на евентуалния трансфер на звездата на Тотнъм в Манчестър Юнайтед, но надеждите, както на самия него, така и на Бербо, са свързани точно с такова стечение на обстоятелствата.

„До края на трансферния период има още две седмици, така че нека имаме още малко търпение. Аз лично смятам, че до голяма степен, следващата седмица, която започва от утре, ще има голямо значение за бъдещето на Митко, така че трябва още малко да изчакате”, сподели Данчев.

„Оказа се, че английските ви колеги са малко по-нетърпеливи от вас. И затова ви благодаря, че проявявате търпение. Ние четяхме всичко, което излизаше в Англия. В деня, в който медиите го пратиха на проби, той си беше на тренировка в Тотнъм. Вчера също имаше някакви публикации. Това са нормални неща. Изглежда те са по-нетърпеливи от вас, но аз не мога да ви кажа нищо конкретно сега. Това са правилата на играта. Но до няколко дни, ще можем с Митко да ви разкажем много интересни неща. Да се надяваме, че всичко ще приключи така, както Митко иска”, каза още футболният мениджър.

„Не мога да коментирам финансите. Нека не забравяме, че до този момент в Европа още не е направен големият трансфер. Повече от това не мога да коментирам.”

„Аз го приемам като нещо нормално и естествено, защото един такъв трансфер има своите особености. Нормално е да има малко нервност. Това е и причината да остана малко по-дълго в Англия, защото когато човек е сам преживява нещата по-трудно. Четох изказването на Фъргюсън, че иска още един нападател и нашите надежди са това да е Митко Бербатов”, завърши изказването си пред българските журналисти Емил Данчев.