Централният фенклуб на Локо Пд се разграничи от побойниците
Централният фенклуб на Локо Пд се разграничи от побойниците / netinfo

Централният фенклуб на привържениците на Локомотив Пд ПФК „Локомотив 1936” се разграничиха от действията и вандалските постъпки на побойниците, които вчера атакуваха феновете на ЦСКА по време на мача срещу Вихрен.

В специална декларация феновете заклеймиха проявите на пловдивските граждани, който вчера бяха задържани от полицията, а днес ще бъдат съдени по бързата процедура.

Ето и цялата декларация:

Случилото се в Сандански на 17 май 2008 г. по време на двубоя Вихрен - ЦСКА е изключително нелепо и позорно. То е дело на лумпени, които нямат нищо общо с възприемането на футболната игра и с хилядите привърженици на "Локомотив" - Пловдив.

Категорично се разграничаваме от вандалството на самозваните "фенове". Настояваме за компетентно и стриктно разследване на случая, за публично заклеймяване на хулиганите и техните подбудители. Антиобществената им проява е подсъдима и трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Няма да приемем прикриването на персонални престъпления с името на ПФК "Локомотив" - Пловдив, "Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив" и на подкрепящите го организирани негови привърженици.