„Събуди се с Веселин Маринов, Лиляна Павлова и още...
„Събуди се с Веселин Маринов, Лиляна Павлова и още... / NOVA

Съботно-неделният сутрешен блок по NOVA „Събуди се", с водещи Мирослава Иванова и Деян Веселинов, и тази седмица ще събуди зрителите с най-любопитното от деня - от 7:55 до 11.00 ч.

В събота в предаването министърът в оставка Лиляна Павлова ще говори за пътищата, политиката и пътищата в политиката. Какво предстои за ГЕРБ? Ще продължат ли строителството на пътища и санирането?

Военният министър Николай Ненчев гостува в „Събуди се" в неделя - в края на властта дава отговор на някои от най-наболелите въпроси за българското общество - оградата срещу бежанците и протестите срещу мигрантите у нас. На живо от Харманли екипът на предаването проверява има ли опасност от зарази и какви мерки се вземат?

Парламентът си отива. Анализ на ситуацията и равносметка на това какво свърши и какво не ще направят депутатите Росен Петров, Велизар Енчев и Мартин Димитров. Защо треньори посягат на своите възпитаници? Защо родителите нямат нищо против? Къде е границата в създаването на шампиони? Коментират волейболната легенда Владо Николов и психологът Маргарита Бакрачева.

Веселин Маринов ще застане пред Мон Дьо по-откровен от всякога - какво си говорят с приятеля си Цветан Цветанов за загубата на ГЕРБ? За първи път певецът споделя и истинската причина за раздялата с бившата му съпруга Цветанка. А Ива Софиянска - Божкова е подготвила емоционална среща с Ева - дъщерята на бизнесмена Стефан Шарлопов.

Световният шампион по брейк е българин и ще гостува на „Събуди се" в неделя.
В деня преди Нощта на театрите Алекс Сърчаджиева, Мария Статулова, Марта Вачкова, Красимир Куцупаров и Ники Урумов са „Лъжци по неволя". Гледайте ги на живо от Сатиричния театър в последните им репетиции преди премиерата им на 21 ноември.
Всички са луди по „Маша и мечока". В аванс преди грандиозното представление в София, камерата на "Събуди се" улови моменти от подготовката и уникалните костюми.
Водещият на „Събуди се" Деян Веселинов представя най-голямото изложение с над 500 марки българско вино този уикенд.

Запознайте се отблизо и с проектите на двама от полуфиналистите в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и фондация „Промяната", част от Reach for Change - Сдружение "Метаморфози" и Фондация" Асист-помагащи технологии".

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня - „Събуди се", събота и неделя, от 7:55 до 11.00 ч., по NOVA.