/ darikradio.bg
Точно в 8.00 ч. тази сутрин започна Деветият благотворителен търг на Дарик радио, организиран от „Ники Кънчев шоу“, „Спортно шоу Гонг” и Gong.bg!
 
За поредна година имате възможност да наддавате за уникални артикули, а всички събрани средства по традиция ще бъдат дарени в подкрепа на две каузи - недоносените деца и тези от аутистичния спектър.
 
След благотворителния търг на Дарик през 2018-а: 30 000 лева за децата в нужда

Търгът се провежда паралелно в ефира на Дарик радио и официалната страница във Facebook. Може да се включите директно в ефира на Дарик и да предложите конкретна цена или да наддавате под снимката на артикула.
 
 

Станете част от Коледния Благотворителен търг на Дарик Радио, Ники Кънчев шоу и Gong.bg на 13 декември от 9.00 до 17.00 часа! Защото не е просто търг и не е просто кауза! Станете част от смисъла на нечий човешки живот!

Публикувахте от Vladislava Tzvetanova Colova в Вторник, 11 декември 2018 г.

Сред артикулите тази година са:
 
РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК

Оригинална фланелка на „Ювентус“ на Кристиано Роналдо, подписана от самия него, Масимилиано Алегри, Дибала, Киелини, Куадрадо, Манджукич, Пянич, Матюиди, Кедира и други. Тениската е закупена в Германия по време на благотворителен търг в подкрепа на болно дете. Екипът е дарен от Никола Стоянов.
 
 

Оригинална фланелка на „Ювентус“ на Кристиано Роналдо, подписана от самия него, Масимилиано Алегри, Дибала, Киелини,...

Публикувахте от Дарик Благотворителен търг в Сряда, 12 декември 2018 г.

Фланелка на българския национален отбор по футбол на Мартин Петров с негов автограф. С тази фланелка той е играл в последния си мач за националния отбор. Фланелката е дарена от Даниел Готев.
 
 

Фланелка на българският национален отбор по футбол на Мартин Петров с негов автограф. С тази фланелка той е играл при последния си мач за националния отбор. Дарител: Даниел Готев

Публикувахте от Дарик Благотворителен търг в Сряда, 12 декември 2018 г.

Националът Цветан Соколов дари екипа си на Кучине Лубе (Чивитанова), с който игра във финалната среща срещу „Итас Трентино“ на световното клубно първенство в Полша този месец и бе обявен за най-добър диагонал на турнира за втори пореден път. Самият той сподели, че с радост се включва да помогне в благотворителния търг, тъй като възприема каузата за недоносените бебета и като лична за него и семейството му.
 
Специален апарат без алтернатива за недоносените деца получи "Шейново" от търга на Дарик

Луксозно двустранно рамкирана фланелка на Козмин Моци от „Лудогорец“. Фланелката е с негов автограф и е от героичния мач, в който след изпълнение на дузпи през август 2014 г. Лудогорец влязоха за първи път в групите на Шампионската лига. Тя е дарена от Олег Велинов, а началната цена на екипа е 400 лв.
 
 

Луксозно двустранно рамкирана фланелка на Козмин Моци от „Лудогорец“. Фланелката е с негов автограф и е от героичния...

Публикувахте от Дарик Благотворителен търг в Сряда, 12 декември 2018 г.
За вещите в търга се наддава в ефира на Дарик и във Facebook страницата на събитието - Дарик благотворителен търг.

Всичко за търга четете на Gong.bg!
gong.bg