/ NOVA
Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще разберем дали Недялка ще успее да защити черната си куртка или ще напусне топ кулинарното риалити в българския ефир близо две седмици преди финала.

Опитът и дългите години в кухнята не ѝ помогнаха да сътвори своята кулинарна визитка в една хапка и да взриви сетивата на шеф Виктор Ангелов с талант и креативност.

Конкуренцията вдигна високо летвата и Недялка вместо да направи „аmuse bouche“ - шедьовър се провали с гръм и трясък. Усилията й да спечели отново одобрението на шеф Ангелов и да си върне уважението на колегите си в Кухнята на Ада продължиха и по време на изпълнението на вечерните поръчки. Кухнята на Hell’s Kitchen България беше поверена в нейните ръце, но управлението й се сблъска не само с множество подводни камъни, но и със собствената й паника и неувереност.

Това принуди шеф Ангелов да се намеси със спасителна тактика, но дали ще се окаже достатъчно? Ще успее ли Недялка да преодолее саботажите и да мотивира останалите готвачи да я подкрепят в усилията й за оцеляване в Hell’s Kitchen България? И кой ще бъде следващият номиниран, който ще се изправи срещу нея в люта схватка за мястото си в най-оспорваното кулинарно състезание в българския ефир?

NOVA

Майстор готвачите на шеф Ангелов ще трябва да се справят с бурни емоции и истинска криза в Кухнята на Ада. Откровени саботажи, женски скандали и сблъсък на силни характери ще бележат изпълнението на вечерните поръчки. Едно наказание за охлаждане на страстите ще покаже на петимата черни командоси на шеф Виктор Ангелов чие темпо е определящо в Кухнята на Ада и че в Hell’s Kitchen България не може да има самотни бегачи на дълги разстояния, които се съобразяват само със себе си.

Недялка ще продължи с усилията си да дърпа здраво юздите в кухнята и да се опитва да владее положението, но силното й желание да запази черната си куртка ще я принуди да стъпи накриво. Зрителите на NOVA ще видят как едно съперничество ще прерасне в ожесточена военна схватка, а сълзи на омерзение ще се редуват с яростно мълчание.

Идва време разделно в Hell’s Kitchen България

Два отбора ще се състезават, за да докажат кои са по-добрите в кухнята, но победата ще е белязана с коварни капани и нечестна игра. Един готвач няма да успее да овладее емоциите си, друг ще е готов да мине през ада, за да пребори конкуренцията, а трети ще трябва да се справя с предателство, обвинения и чувство за вина.

Ще има ли още наказани от шеф Ангелов готвачи и ще има ли още един с оранжева куртка ще узнаем само в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.