Полицаите от края на града
Полицаите от края на града / NOVA
Албена Михова в ролята на Марги става „жрица на любовта” заради тайна мисия в новия епизод на сериала
 Журналисти от Мюнхен подготвят телевизионен репортаж за полицаите в Евросъюза. След като са заснели топ ченгета и акция на карабинери, в рамките на два дни ще следят и отразяват работата на Пацо и неговите хора. „Полицаите от края на града” ще се борят за честта на пагона и няма да позволят да се „гъбаркат” с българската полиция.

Топ екипът на РПУ Запад решава да впечатли чужденците като режисира идеалното престъпление, в което има всичко - убийство, заподозрян, свидетел, и не на последно място - замесена е сръбската мафия. Разбира се, всичко се обърква по класическия за тях начин, а какви ще са последиците – предстои да разберем в новия епизод в петък вечер, 21.00 ч. по NOVA.

И това не е единственият случай, по който работят инспектор Пламенов и колегите му. Марги влиза под прикритие като „жрица на любовта“, за да помогне в разплитането на сложен случай. Искри прехвърчат между нея и Пламенов, а Господинов и Къци я консултират как успешно да хваща клиенти, базирайки се на личния си опит.

Албена Михова
NOVA

Интимни проблеми тревожат романтичната душа на Господинов (Димитър Рачков). Той се решава да сподели своите сексуални затруднения и неизвестните, пред които е изправен, с колегите си Гого и Къци, а експертът в тази област Крис се включва с ценни съвети. Самият той обаче ще бъде изненадан от дамите около себе си. Криси ще му сподели, че си е намерила работа – като фотомодел на бельо, макар че е непълнолетна. Ще успее ли Крис да я спре навреме и ще остане ли тази тайна скрита от баща й?

Майката на Калата се готви да остане за още няколко дни в дома на младата двойка, защото сама в голямата къща в провинцията направо „медитира и агонизира”. Но преди Калата за пореден път да се огъне пред манипулациите на властната си майка, „бъдещата снаха” се включва с размах и я отпраща.

И точно когато са свободни от присъствието на „свекървата”, ненадейно се появява бившият съпруг на Джиджи – Манол, когото са пуснали под гаранция от затвора. Сега е ред на Калата да върне жеста като се престори на нейно гадже. Двамата отново ще заживеят на съпружески начала за още 7 дни. Любов по неволя или нещо повече ще се окаже съвместното им съжителство – предстои да видим.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.