По празниците потребителите ще се забавляват неограничено с много уеб сериали, музикални хитове, филми и видео
Специално за Коледа сайтът за видео забавление Vbox7.com ще зарадва своите потребители с празничен видео маратон, с който да направят празничните дни още по-забавни. Забавлението започва още от днес с 8 селектирани колекции от видео за всички вкусове – уеб сериали, музикални хитове, кино, коледни песни, забавни поредици, както и такива с полезни коледни съвети.

Ето я и селекцията от видео, което ще зарадва всички почитатели на онлайн забавлението за празниците

Всички фенове на уеб сериалите ще могат да си припомнят какво се случи тази година в най-успешния български уеб тийн сериал „Не така, брат!“, най-забавния студентски уеб сериал „Апартамент 404“, както и в уеб сериала „Следвай ме“ с участието на певицата Тита. За запалените киномани е подготвена специална селекция от филми – от неостаряваща световна класика до ново българско късометражно кино, която може да се гледа навсякъде и по всяко време.

Потребителите ще си припомнят и кои бяха най-големите музикални хитове през 2017 година, както български, така и световни, а за по-голям коледен дух ще се погрижи специалната селекция от незабравими коледни песни. Разбира се, ще има много смях и забавления с подбрани скечове от „Типично“, „Тутурутка“, „Ала Бала“ и други.

Страхотни съвети как да се подготвим за празника ще дадат някои от най-известните лица на  Vbox7.com с видео селекцията “Празнични съвети“. Мона от „Секс лафче“ дава идеи какво да подарим на любимия си за Коледа, Натали от Natali’s beauty ще се погрижи за празничната ни визия, а Диди от Didi’s kitchen ще предложи какви вкусотии да си направим за празника.

Забавните празници са гарантирани с Vbox7.com!