Братя Аргирови
Братя Аргирови / БГ Радио
За седма поредна година БГ Радио посвети специален концерт на живо на Ана Мария Тонкова
БГ Радио и Братя Аргирови изразиха своето уважение, признателност и обич към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, по която звучи само българска музика – Ана Мария Тонкова, в един специален и много емоционален концерт, в деня, в който се навършиха седем години от раздялата с нея.

Концерта откри водещият на „Любими песни за любими хора“- Атанас Стоянов с няколко думи откровено за Ана Мария от името на целия екип на БГ Радио. Братя Аргирови не скриха вълнението си и също споделиха с гостите признателността си към нея. Носителите на наградата БГ Вдъхновение за 2019 на името на Ана Мария Тонкова представиха най – големите си хитове „Пролетна умора“, „Залез“, „Силвия“, „Лодка в дъжда“ и едни от най – новите си песни – „Ние сладко си живеем“ и новата версия на песента „До вчера“. Симо, Боги и Прея пък се включиха в изпълнението на емблематичната песен „И замирисва на море“.

Братя Аргирови
БГ Радио


Емоционалният концерт събра близки, колеги и приятели на Ана Мария. Сред тях бяха Момчил Колев, Митко Кърнев от D2, Прея, Миро, екипът на БГ Радио и още много приятели.

Песен за Ани
БГ Радио


Седмият концерт Песен за Ани се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows. Снимки и видеа може да намерите на www.bgradio.bg, както и в официалния Youtube канал на БГ Радио.

За всички пропуснали да чуят „Песен за Ани“ в изпълнение на Братя Аргирови и китариста Веселин Копаранов – повторението е на 31 август /понеделник/ от 20ч.