/ netinfo
Сайтът за прогнозата за времето празнува и раздава награди на своите потребители
През май сайтът за прогнозата за времето Sinoptik.bg, част от Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва 10 години. По случай рождения ден потребителите могат да се включат в специална игра, чрез която трима късметлии ще спечелят подаръчна карта за почивка за двама от Grabo.bg, както и редица други награди – топки, хамаци и бутилки от Sinoptik.bg.
 

За да участват в играта, потребителите трябва да посетят промо страницата Sinoptik.bg/igra и да посочат къде планират да бъде следващата им ваканция.
 
Специално за рождения ден на Sinoptik.bg водещите на прогнозата за времето на NOVA – Нора Шопова, Гери Малкоданска и Никол Станкулова, отправиха видео поздрав към всички потребители на сайта. Първото видео послание, което Sinoptik.bg сподели със своите фенове в социалните мрежи, е на Нора Шопова, която прогнозира, че в празничния за Sinoptik.bg ден, ни очакват „ураган от емоции“, „рекордно добро настроение“ и „обилни валежи от награди“.
 

За своята 10-годишна история Sinoptik.bg се наложи като един от най-любимите сайтове на онлайн потребителите у нас. Сайтът е верен помощник на всеки, който планира пътуване, събитие или почивка.
 
Sinoptik.bg дава точна прогноза за времето за над 80 000 места у нас и по целия свят, като предоставя дневна детайлна почасова прогноза за времето, както и десетдневна прогноза, с която всеки може предварително да настрои плановете си за пътуване, ваканция, уикенд или пък тези за деня. На Sinoptik.bg може да бъде намерена и детайлна информация за условията в курортите у нас. 
 

Прогнозата за времето на Sinoptik.bg е достъпна навсякъде, чрез мобилната му версия и мобилното приложение. 
 
Планирайте лесно и удобно с мобилното приложение на Sinoptik.bg за Android  и iOS.