За да привлекат вниманието към себе си и своя талант, някои холивудски знаменитости решават да изгреят с порнофилм, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои звезди се снимат в еротичен филм, преди да станат известни:

Камерън Диас

Актрисата започва своята кариера със софткор еротичен филм. След като става известна, Диас се опитва да спре разпространението на филма, но притежателите на видеото поискали непосилните за нея 3,5 милиона долара.

Джеки Чан

Звездата от „Час пик“ участва в хонконгската комедия „Всичко в семейството“ от 1975 г., която има порнографски елементи. Въпреки това той казва, че е направил филма, за да подобри кариерата си, която по това време все още е в начален етап.

Джеки Чан
Gulliver/Getty Images

Мат Лебланк

Преди да стане звезда в сериала „Приятели“, Лебланк участва в софтпорно сериала „The Red Shoe Diaries“. Актьорът избягва да говори публично за този му актьорски опит.

Мат Лебланк
Gulliver/Getty Images

Ким Кардашиян

Със сигурност една от най-известните личности, които придобиват своята популярност благодарение на порнофилм. Ким Кардашиян и нейното видео и до днес са една от най-обсъжданите теми в Холивуд.

Ким Кардашиян
Gulliver/Getty Images