Музикалните столове извадиха от зоната на комфорт жури и участници след поредица от трудни решения и оспорвана надпревара
Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor през изминалата вечер. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четиримата ментори ще напътстват в пети сезон. Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напътствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо. Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници на кастингите като Дахмара, Джини, Теодор и други.


За мен ще бъде чест да си в моя отбор“, заяви просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито сравни изпитаната емоция с представянето на Кристиан Костов, който започна звездната си кариера именно в X Factor България. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена – Къщите на съдиите.

Какви ще бъдат решенията на менторите в Къщите на съдиите? Кои участници ще продължат към големите на концерти? – ще разберете в X Factor, в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7