Видео с президентската двойка на Франция стана хит
Видео с президентската двойка на Франция стана хит / снимка: БГНЕС

Видео клип с изненадващо посещение на френския президент Никола Саркози при съпругата му в Елисейския дворец, докато тя дава интервю в Елисейския дворец за френското списание за жени "Фам актюел", стана световен интернет хит, предаде Асошиейтед прес.

Инсценирано или не, видеото дава бегъл поглед върху живота на Саркози и съпругата му Карла Бруни-Саркози, която е бивш топ модел и имаше успешна кариера на певица преди миналата година да се омъжи за френския президент. Хитовият момент е, когато Бруни-Саркози нежно нарича съпруга си нейното "шушу" или "скъпи". На френски "шушу" означава също и име на еластични връзки за коса, покрити с плат, които са модерни сред младите момичета.

Моментът е заснет по-рано тази седмица, когато пет читателки на списанието "Фам актюeл" се срещнаха с Бруни-Саркози в частен апартамент в Елисейския дворец, който се използва и за офис, и  за президентска резиденция. Списанието посочва, че клипът се е гледал от много хора в  YouTube в различни страни.

В клипа Бруни-Саркози, облечена с блуза в лавандулов цвят и тъмни панталони, е снимана как говори с жените, докато Саркози, облечен в бизнес костюм, внезапно се появява и сяда на ръба на  стола до жена си. Той твърди, че току-що е завършил тренировката си в спортния салон.