Ума Търман отново остана сама
Ума Търман отново остана сама / снимка: БГНЕС

Упорити слухове в Холивуд сочат, че Ума Търман отново е сама. Според информациите звездата от "Убий Бил" и мултимилионерът Арпад Бюсон развалили годежа си след скандал за пари.

"Годежът беше развален преди известно време, преди близо два месеца. Двамата остават приятели", съобщи близък до актрисата източник пред вестник "Ню Йорк Пост". Търман и Бюсон имали лек спор, който накарал американската актриса да поиска разваляне на годежа, без обаче наистина да има това предвид. Ума си тръгнала сърдита, но кавгата накарала бизнесмена да премисли бъдещето им заедно и взел решение да сложи край на връзката си с актрисата.

Двамата започнаха да излизат през лятото на 2007 г. и се сгодиха година по-късно. По този повод Бюсон подари на Търман 8-каратов диамантен годежен пръстен, който тя му върнала, отбелязва БГНЕС.

Търман, която има 11-годишна дъщеря Мая и 7-годишен син Левон от бившия си съпруг Итън Хоук, а преди това беше омъжена за актьора Гари Олдман, неотдавна призна, че не е готова да се омъжи отново. "Щастливо сгодена съм, но не сме определили дата за сватбата. Не бързам да се омъжвам", сподели звездата.