/ NOVA
Жените ще трябва да избират дали да пощадят своя партньор за сметка на други участници
Трудни решения ще трябва да взимат дамите в поредното екстремно предизвикателство в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“. Успехът на изпитанието ще завиди от състраданието на нежните им половинки. Всичко това – без жените да знаят истинските условия на играта. Коя ще се прави най-успешно със задачата и ще успее да удвои залога на своя партньор, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

След серия неуспехи в игрите с романтичното предаване миналата седмица се разделиха Галина и Владимир. Лидери в генералното класиране са Александрина и Феодор, а последни с най-малко средства в сметката си засега за Виктория и Явор. В предстоящата индивидуална игра дамите ще имат важна задача – да покажат колко добре познават половинките си и доколко са склонни да им спестят болката, дори с цената на загубен залог.

Един за друг
NOVA

Всеки от кавалерите трябва да отговори на 12 въпроса, свързани с отношенията в една връзка, а техните половинки трябва да познаят какво са казали. Всичко това – докато мъжете карат колело. Дамите ще мислят, че трябва да дадат определен брой верни отговори, за да вземат залозите.

Един за друг
NOVA

Но всъщност това може да се случи по два начина. Първият – да отговорят на всички въпроси без грешка, а вторият – да спестят болката на мъжете си. Сбъркат ли, всеки път те ще бъдат изправяни неочаквани последствия. Прояви ли милост към партньора си повече пъти, отколкото към останалите, жената печели играта и удвоява залога.

Състрадателни ли са дамите? Ще се справят ли с изпитанието? Коя ще даде най-много правилни отговори? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.