Сватбата на супермодела Бар Рафаели ядоса израелски министър
Сватбата на супермодела Бар Рафаели ядоса израелски министър / Guliver/Getty Images

Сватбата на супермодела Бар Рафаели и бизнесмена Ади Езра предизвика недоволство в Израел заради желанието на младоженците да забранят достъпа на дронове, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА.

Бар Рафаели е в Топ 100 на най-сексапилните жени на 2015 г. (СНИМКИ)

Рафаели и Езра поискаха от авиационните власти небето над мястото на сватбата им да бъде затворено заради интереса на папараците и получиха разрешение. Това предизвика гневна забележка от министъра на транспорта Исраел Кац, който каза: "Небето принадлежи на цялото общество и не може да се дава ексклузивност на известни хора по търговски причини ".

Израел ограничи реклама с Бар Рафаели заради сексуални намеци

След като стана ясно, че полетите над сватбарите все пак ще бъдат ограничени, Кац изпрати категорично предупреждение до отговорния директор, в което казва: "Ако небето над сватбата на Бар Рафаели не бъде отворено, ще бъдете отстранен от длъжност".

Сватбата на Бар Рафаели ще е в ексклузивен и строго охраняван център в гората Кармел, близо до Хайфа. Поканени са 600 гости. Други подробности не са известни.

Това е втори брак за 30-годишната манекенка. Тя се омъжва за пръв път още 18-годишна. Езра е 10 години по-възрастен от нея. Семейството му е едно от най-богатите в Израел. Занимава се с внос на храни. Състоянието му е оценено за 100 милиона долара.

Източник: БТА