След „Сексът и градът” и Приятели се качва на големия екран
След „Сексът и градът” и Приятели се качва на големия екран / netinfo

Най-после беше одобрено заснемането на филмовата версия на телевизионния сериал "Приятели", очаквана от доста време. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат Льобланк, Лайза Къдроу и Дейвид Шуаймър ще възпроизведат своите герои на големия екран през следващите 18 месеца. Актьорите бяха вдъхновени от успеха на "Сексът и градът", който се появи неотдавна в кината в цял свят. Дженифър, Кортни и останалите искат да съживят героите си при подходящи условия.

Филмът "Приятели" може да постигне същия, а дори и по-голям успех от "Сексът и градът", ако бъде направен, както трябва. Кортни и Дженифър имат продуцентски компании, така че те могат да участват активно във вземането на решения за новия филм. Слуховете за съживяването на групата приятели от Ню Йорк витаят из Холивуд още от момента, когато приключи телевизионният сериал в края на 2004 година.

Единствено Анистън се колебае, докато останалите членове на групата са готови да започнат снимките веднага. Тя обаче вероятно ще промени мнението си, когато се запознае с проекта на компанията Warner Bros. Според източници, близки до новата продукция, Дженифър ще поиска да повтори успеха на Сара Джесика Паркър.