Освен герои, спасяващи света, феи, поучителен край, в анимационните филмчета има и много секси момичета и скрити сексуални послания.

Има ли скрити послания в детските филми или скрита цел? Дали са плод на грешка или шега на аниматорите ?

Един от най-сексуалните анимационни персонажи е Джесика Рабит от филма „Кой натопи Заека Роджър" Като цяло образът на Джесика е доста сексапилен и предизвикателен, като голяма група активисти смятат, че това не са качества, които трябва да се промотират във филм за деца. В сцената, когато Джесика катастрофира с кола, зрителите са наградени с бърз поглед под полата на Джесика, която очевидно не носи бельо. Следващите издания на филма сцената е преработена.

Анимационните филмчета от доброто старо време (ВИДЕО/СНИМКИ)

В любимия на всички „Цар Лъв" има един кадър, в който се изписва sex. "Дисни" твърдят, че всъщност това, което се изписва, е абревиатура за специални ефекти. И още, че екипът, правил специалните ефекти, едва ли не се е подписал на кадъра. Друга странност можем да видим в постера на филма, където на пръв поглед не виждаме нищо нередно. При по-обстоен поглед обаче можем да видим фигурата на полугола жена.

Отрязани пръсти и нежелана бременност в оригиналите на Братя Грим

Следва „Малката русалка". Там авторите са странно привързани към фалическите символи. Пример за това е постера на филма. В емоционалната кулминация на филма се вижда, че свещеникът очевидно има ерекция. На този кадър от „Дисни" твърдят, че това е коляното на свещеника. Но все пак преработват сцената за следващи издания на филма.

В „Мики Маус" героят също изглежда, че държи нещо необичайно в ръката си. Или вече не толкова необичайно, след като видяхме другите примери.

Най-богатите принцеси на Дисни

Във филма „Спасителите" от 1977 година в една от сцените ясно се вижда кадър с гола жена на фона. Някои твърдят дори, че е сцена от порно филм. Оставяме това на вашето въображение. „Дисни" отново се оправдават с аниматорите си, които са си направили шега. Както в предишните случаи, неприличната сцена е преправена в следващите издания.

В „Аладин" пък съобщението е скрито в аудиото на филма.

Принцесите на Дисни запяха на родните си езици (ВИДЕО)

Ако има някакъв заговор и тези скрити послания са сложени нарочно, каква е тяхната цел?

Една от теориите е, че „Дисни" знаят, че тези филми се гледат и от родителите, заедно с децата им. И всъщност тези съобщения са насочени към тях. Подсъзнателно те им влияят така, че да правят повече секс и съответон повече деца. Така пазарът на „Дисни" се разширява, повече деца ще гледат техните филми и ще посещават Дисниленд.

Принцесата, която носи най-големи печалби на Дисни

Друга теория е свързана с един жест, който доста често виждаме във филмите на „Дисни"- знак, отъждествяващ дявола. Както знаем сатанизмът играе доста сериозна роля в обществото на илюминатите. Една от основните цели на сатанистите е използване на сексуалността за постигане на близост с дявола. С тези символи и послания „Дисни" промиват мозъците на децата и ги доближават по-близко до принципите на сатанизма, или поне така се твърди.