Партито е било в тесен семеен кръг заради карантината
Времето лети неусетно и като че ли рождените дни на децата са най-доброто огледало за това. Сякаш беше вчера, когато разбрахме, че певицата Поли Генова е станала майка за първи път.

Оттогава мина цяла една година, а малкият Даниел вече отпразнува първия си рожден ден. За това стана ясно от Instagram профила на Поли Генова, която публикува снимки от тържеството. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
Партито е било в тесен семеен кръг и домашна атмосфера, предвид ситуацията в страната и света, което по никакъв повод не го прави по-малко весело.
 

"Толкова бързо мина времето и никой не разбра как този сладък малък 🦖 стана на годинка...🧸😭

Обичаме те! Ти си абсолютното щастие и ти благодарим, че избра точно нас за твои Мама & Papa 👨‍👩‍👦❤️", пише Поли под снимките от тържеството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☃️❄️🤍

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


Разбрахме, че Поли Генова чака бебе по време на концерта "Българската Коледа" през 2018 г. Тогава тя се появи на сцената с рокля, показваща напредналата ѝ бременност. Впоследствие стана ясно, че бременността не била планирана, но била много желана.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁 GIVEAWAY 🎁 Често се замислям как и по какъв начин мога да променям начина си на живот в посока опазване на планетата ни - за едно по-добро бъдеще за децата ни. Освен ползването на вече рециклирани материали и разделно хвърляне на отпадъци, се опитвам да ползвам и повече дрехи изработени от органичен био памук или така нареченият “устойчив текстил”. Освен, че материята е изключително мека и приятна, е също така и антибактериална, предпазваща от алергии и кожни проблеми - идеална за бебета и малки деца!  Като майка съм благодарна, че мога лесно да открия такива дрехи за мен и семейството ми, когато пазарувам в @kauflandbulgaria. Собствените им линии дрехи са сертифицирани по Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS), който следи за екосъобразните процеси и условия по цялата производствена линия от полето до гардероба, а именно от отглеждането на памука до крайния продукт. Това означава, че за обработката на памука не са използвани вредни за околната вещества като химикали, химически торове, хлор, пестициди, фунгициди и др. ‼️ Всеки коментирал под снимката има възможност да спечели сет от серията дрехи от органичен памук на Кауфланд + автограф от мен. Печалившия ще обявя през следващата седмица. Успех! ‼️

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


В началото певицата криеше упорито личността на мъжа до себе си, но впоследствие показа нидерландеца Джоузеф, с когото живее тук в България. Двамата се запознали покрай участието ѝ в Евровизия.