Ще грабне ли Лео награда от MTV за борбата с мечката?
Ще грабне ли Лео награда от MTV за борбата с мечката? / Guliver/Getty Images

Филмовите награди на MTV обявиха номинациите си за най-добра борба и най-добра целувка на екрана през 2015 г.

Не всички любимци на публиката бяха отличени в големите филмови награди тази година, но MTV се погрижи никой да не остане пренебрегнат. В категорията за най-ожесточена борба на екрана безапелационно и заслужено номинация получи носителят на Оскар Леонардо ди Каприо за емблематичната борба с мечката във филма "Завръщането".

Претендент в категорията са и Чарлийз Терон и Том Харди в лентата "Лудият Макс", както и Дейзи Ридли и Адам Драйвър в "Междузвездни войни".

Разприте между супергерои не могат да бъдат пренебрагнати, заради което номинация получават и Райън Рейнолдс и Ед Скрайн във филма "Дедпул". Несъмнено най-забавната борба от всички номинирани е на Сюзън Купър и Лиа във филма "Шпиони".

От другата страна за "Най-добра целувка" няма толкова много претенденти, тъй като романтичните комедии през 2015 г. не бяха много. Разбира се тук главният претендент е Дакота Джонсън и целувката й с Джейми Дорнан в "50 нюанса сиво". С тях ще се борят Ейми Шумер и Бил Хадър в критично възхваляваната комедия "Trainwreck".

Източник: БГНЕС