Шестте тайни на бързия секс
Шестте тайни на бързия секс / ThinkStock/Getty Images

Любов може да се прави навсякъде и винаги, стига да е налице желанието. Обикновено така смятат мъжете, които са настроени за бърз секс много по-често от жените.

До какво води липсата на секс?

Сексолози подбраха шест съвета, с помощта на които дамата може да получи толкова удоволствие от спонтанния секс, колкото и партньорът й.

Използвайте лубрикант

Бързият секс не предполага дълга прелюдия. Всеки трябва да е готов към незабавни действия. Ето защо сексолозите препоръчват използването на лубрикант, който е специално създаден за бързо проникване. Останалото минава в графата „апетитът идва с яденето".

Съчетавайте бързия секс с бавния

Бързият и страстен секс ще ви припомни колко много се привличате. Това ще ви накара да изпробвате нови пози и начини на възбуждане. А след това можете да продължите в леглото или да се потъркаляте прегърнати.

Не изпадайте в дреболии

Научете се да правите секс, дори ако обстановката наоколо не е идеална. Не мислете твърде много как изглеждате. Панталоните се оплетени в краката, сутиенът се мотае около талията - в крайна сметка всичко това са подробности в сравнение с всепоглъщащата страст.

Забравете за околните

Бързият секс трябва да напомни за опияняващия секс на подрастващи, на които изобщо не им пука дали в стаята ще влязат родителите. Вече сте пораснали, така чете идва ли някой ще надникне.

Никой не е обещава, че ще бъде „идеално"

Едва ли ще е супер удобно. Може заради липсата на обичайните условия да не стигнете до оргазъм, но пък хубавите емоции са подсигурени.

Подберете времето

Двойките често се оплакват от несъвпадение на фазите, в които се намират. При жените вероятността за бърз оргазъм се засилва в периода на овулацията, около 14 дни след началото на менструацията. Именно това е времето за бързо приключение. Мъжът пък е готов за бърз секс още от сутринта заради високото съдържание на тестостерон в кръвта си, посочва БГНЕС.

Още за секса, любовта и удоволствието:

Шест съвета за освежаване на сексуалния живот

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки

Разкриха колко продължава добрият секс

За разтърсващ оргазъм сменяйте позите