Селена Гомес у нас още от 2 май!
Селена Гомес у нас още от 2 май! / Reuters, архив
Селена Гомес у нас още от 2 май!
53031
Селена Гомес у нас още от 2 май!
  • Селена Гомес у нас още от 2 май!

Идолът на милиони тийнейджъри от целия свят Селена Гомес вече е в България! 19-годишната звезда е пристигнала в София още на 2 май. Новината се оказа една от най-строго пазените тайни в държавата. Приятелката на Джъстин Бийбър е в столицата ни, за да се снима във филма "Getaway", в който ще си партнира с Итън Хоук. Актьорът също вече е у нас.

Селена Гомес придоби световна слава с ролята си на Алекс в сериала "Магьосниците от Уейвърли плейс", излъчван по "Дисни ченъл". Освен като актриса тя се изявява и като певица.

В началото на април Селена сама се похвали, че ще снима филм в България. Направи го в канала си в YouTube, докато отговаряше на въпроси на свои фенове. Тогава тя за секунди се поколеба дали изговаря името на страната ни правилно.

В София Селена Гомес е дошла без приятеля си Джъстин Бийбър - също идол на тийнейджърите. Той няма да се появи, докато тя е тук, научи Дарик.

Екипът на 19-годишната звезда засега я крие успешно от феновете й и от журналистите. Тайна е и къде точно се снима американската продукция, по която от наша страна работят специалистите от "Ню Бояна". За сюжета на филма се знае малко. Единственото известно е, че той ще е екшън.

Селена Гомес и Итън Хоук ще останат в столицата ни около седмица.