Пускат реалити шоу за фенки на рок-звезди
Пускат реалити шоу за фенки на рок-звезди / netinfo
Телевизионният канал VH1 пуска ново риалити шоу съвсем скоро. Организаторите обещават Rock of Love да бъде най-горещото шоу, правено някога.

Участници в него ще са онези жени, които винаги са харесвали “лошите момчета” и са искали да излизат с рок-звезда. “Харесвате ли лошите момчета? Падате ли си по рок-музиканти? Обичате ли да се забавлявате като рок-звезда и готови ли сте да излизате с такава? Ако отговорът е да, тогава това шоу е за вас”, гласи рекламата на новото риалити.

В шоуто ще участват 20 момичета, които ще живеят заедно в къща в Холивуд и ще се борят за любовта на един от легендарните рокаджии на 90-те. За момента, разбира се, продуцентите пазят името му в тайна. Говори се, че това може да е Брет Майкълс от Poison. Който и да е обаче ще е истинска звезда, която е истинско “лошо момче” от известна рок-банда на 90-те, която прави концерти и днес. Условията към участничките са да са над 21 години и да изпратят снимка на адреса на организаторите. Кастингът ще се проведе от 1 до 9 февруари, а снимките на шоуто започват на 3 март. /БГНЕС/